29/07-24 Road Rage Overfald på Symfonivej i Herlev: Vidner Eftersøges af Vestegnens Politi

FOTO: Arkiv

 

Vestegnens Politi har mandag aften informeret om et alvorligt overfald på Symfonivej i Herlev, hvor en 42-årig mand blev angrebet af to østeuropæiske mænd på elektriske cykler. Hændelsen fandt sted kort før klokken 15:25, da den 42-årige mand passerede to yngre mænd på såkaldte “Mate” cykler ved krydset Symfonivej – Andantevej.

 

Gerningsmændene, begge beskrevet som omkring 30 år gamle, cirka 180 cm høje og iført mørkt/sort tøj, angreb føreren på varebilen ved at tage halsgreb på ham, hvorefter de væltede ham og fortsatte med at slå ham i ansigtet. Efter angrebet flygtede de ad Symfonivej mod vest.

 

Efterfølgende blev varebilen angrebet af de samme mænd, som slog og sparkede på den, hvilket resulterede i skader på køretøjet, herunder smadrede sidespejle og buler. Da føreren af varebilen steg ud, fortsatte angrebet, hvor den ene gerningsmand fortsatte med at slå ham.

 

Vestegnens Politi opfordrer nu alle vidner, der har set episoden eller muligvis optaget den på video, til at kontakte politiet på telefonnummer 114. Politiet er særligt interesseret i at identificere gerningsmændene og beder om offentlighedens hjælp til opklaringen af denne alvorlige sag