29/9-24 ๐’๐ฒ๐รธ๐ฌ๐ญ๐ฃ๐ฒ๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐๐ฌ ๐๐ซ๐š๐ง๐๐ฏรฆ๐ฌ๐ž๐ง ๐ซ๐ฒ๐ค๐ค๐ž๐๐ž ๐ฎ๐ ๐ญ๐ข๐ฅ ๐ž๐ง ๐›๐ฒ๐ ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐›๐ซ๐š๐ง๐ ๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐Ÿรธ๐ซ ๐ค๐ฅ๐จ๐ค๐ค๐ž๐ง ๐ŸŽ๐Ÿ.๐ŸŽ๐ŸŽ.

Kort fรธr klokken 02.00 Natten til sรธndag mรฅtte Sydรธstjyllands Brandvรฆsen rykkede ud til en bygning pรฅ Ormhรธjgรฅrdvej efter en anmeldelse om brand.

 

Ved ankomsten til akvariebutikken OceanReef, der er en del af et stรธrre bygningskompleks, foretog brandfolkene en grundig undersรธgelse.

 

Selvom der ikke var synlige flammer, valgte brandvรฆsenet at fjerne dele af taget pรฅ OceanReef for at sikre, at der ikke skulle vรฆre skjulte glรธder eller andre brandkilder. Der var ingen tegn pรฅ en voldsom brand, men รฅrsagen til, at der blev slรฅet alarm, er endnu ukendt.

 

Politiet har overtaget efterforskningen af hรฆndelsen og vil i lรธbet af sรธndagen forsรธge at fastslรฅ, hvad der udlรธste alarmen. Der er endnu ikke meldt om personskade i forbindelse med hรฆndelsen